Om Aktiv Eiendomssevice
Aktiv Eiendomsservice har eksistert siden 2001.

Firmaet startet opp under navnet RHB Consulting. Siden oppstart har firmaet vart underleverandører for vaktmesterfirmaer, skadesaneringsfirmaer og
renholdfirmaer. Firmaet har også hatt oppdrag i Danmark.

Et av firmaene innenfor vaktmestertjenester er Gårds og Villaservice.
Dette firmaet har Aktiv Eiendomsservice vært underleverandør for siden 2003.

Daglig leder Kjell Gundersen i Gårds og Villaservice er “strålende fornøyd og kan på det sterkeste annbefale Aktiv Eiendomsservice.”

Av egne større oppdrag kan følgende nevnes:

  • Momarkedet, Mysen og Omegn rødekors, mobilt oppdrag. Dette er et marked som holdes hvert år med underholdning fra scene (TV sendinger), tivoli, salgsboder, kiosker, kafeer, kontorer og toaletter. Dette oppdraget har Aktiv Eiendomsservice hatt siden 2004. Oppdraget består av renhold for markedet, under markedet og etter markedet. Renholdet skal holde en høy standard ihenhold til mattilsynet pga matvarer. Selv om det er et mobilt arangement skal renholdet være som om det var en permanent kafe. Daglig leder Arild Bodahl i Mysen og Omegn Røde kors “vil mer enn gjerne at Momarkedet
    brukes som en referanse og Aktiv Eiendomsservice kan bruke ham som direkte referanse” .
  • UlvenTerrasse boligsameie. Dette sameiet bestar av 214 enheter. Aktiv Eindomsservice har utført trappevask av dette sammeiet siden 2003. Firmaet utfører også boning av dette sameiet. Styreformann Anita Bergsland er meget “fornøyde med et godt sameirbeid og god oppfølging av Aktiv Eiendomsservice.”

Ansatte i Aktiv Eiendomsservice har inntil 19 års fartstid innenfor skadesanering og renhold. Daglig leder Ragnar Brandvold har vært ansatt i større firmaer innenfor skadesanering.

Samarbeidspartnere som brukes av Aktiv Eiendomsservice har fra 14 til 20 års erfaring innfor deres respektive felt.